Top

DTT - Op zoek naar een Traineeship?

Wij ontwikkelen Digital Marketing Traineeships

Ieder Digital Marketing Traineeship dat wij ontwikkelen maken wij op maat en is uniek. Dit betreft niet alleen inhoud, maar betekent ook dat wij de kandidaten specifiek werven voor een klant en zo de beste intrinsieke verbinding kunnen realiseren, waardoor kandidaten altijd instromen bij onze klanten en bovendien lang blijven. Op deze manier kan specifieke strategische bedrijfskennis beter worden geborgd en kan er daadwerkelijk een team gebouwd worden om een digitale transformatie te realiseren.

Talentonwikkeling kernelement voor Digital Marketing Traineeships

Voor zowel onze klanten als trainees blijkt de belangrijkste drijfveer om voor Digital Talent Tribe te kiezen steeds weer de steile leercurve die wij vanuit de Digital Marketing Traineeships aanbieden. Dit begint met het selecteren van de juiste trainees, zodat wij daadwerkelijk een zeer hoog tempo de traineeprogramma’s kunnen realiseren.

De trainingen zijn van de hoogste kwaliteit doordat wij niet werken met trainers maar enkel met de allerbeste specialistische consultants om de trainingen te verzorgen. Alle trainingen worden maandelijks geüpdatet op basis van de laatste technologische mogelijkheden in de markt.

DTT - Op zoek naar een Traineeship?

Directe Digital Marketing ondersteuning

Digital Talent Tribe heeft een groot netwerk aan ervaren Digital Marketing Professionals, waarmee wij op interim basis snel uw vraag in kunnen vullen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw wensen en ideeën.

Wat onze klanten zeggen

KLM Logo
frieslandcampina Logo
BCG Logo